Main Menu

Who is online

We have 19 guests online

Izborna Skupština

 

 

Izborna skupština Moto Kluba Valjevo održana je 25.09.2011.g. Otvarajući skupštinu predsednik MK Valjevo Saša Pakević podneo je izveštaj o radu za period od 2007.g.-2011.g. U svom izlaganju izneo je sve aktivnosti u kojima su učestvovali članovi našeg kluba. Izveštaj je jednoglasno prihvaćen.

U nastavku skupštine izabrano je novo rukovodstvo u sledećem sastavu:

- Predsednik: Mališa Veljić.

- Podpredsednici: Branko Novaković, Mihailo Veljić.

- Sekretar: Milan Jančić.

- Za članove Upravnog Odbora izabrani su: Vedran Šobot, Zoran Jeremić, Radoslav Stanković, Đorđe Popović, Sreten Marković i Dragan Lalović.

Nakon predstavljanja Plana rada i aktivnosti u narednom periodu, novo izabrani predsednik MK Valjevo se zahvalio prisutnima na ukazanom poverenju i zaključio Izbornu Skupštinu.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

"HEPICENTAR" U EPICENTRU KRALJEVA


U Kraljevu će 24. i 25. juna biti održan humanitarni dvodnevni rok festival "Hepicentar" sa koga će prihod biti namenjen sanaciji posledica zemljotresa u Kraljevu, najavio je gradonačelnik Ljubiša Simović.

Prema njegovim rečima, učešće bez honorara prihvatili su sastavi "Ju grupa", "Van Gog" i Galija" iz Srbije, "Divlje Jagode" iz Bosne i Hercegovine i "Atomsko sklonište" i Dado Topić iz Hrvatske.

"Građani Kraljeva mesecima žive pod pritiskom onoga što je pričinio zemljotres, tako da će moći malo i da se odvoje od ovih sumornih tema. Pored toga, muzikom koja je ušla u antologiju promovišemo i kvalitet na estradi", rekao je gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović na konferenciji za novinare.

Cena ulaznica biće simobolična, 300 dinara za dan ili 500 dinara za dva dana, a rok festival će biti održan najverovatnije na otvorenim sportskim terenima na obali Ibra, rekao je član organizacionog odbora Dragan Blagojević.

"Ovoj muzičkoj manifestaciji dali smo simboličan naziv 'Hepicentar'". Ovaj grad u kome je bio epicenter jednog razornog zemljotresa neka bar na nekoliko dana postane 'srećni centar' za svoje stanovnike, ali i brojne goste iz cele Srbije koje očekujemo", rekao je Blagojević.

On je dodao da se očekuju odgovori još nekoliko eminentnih rok-sastava, ali da će "Hepicentar" tokom dva dana svirke pruziti šansu i neafirmisanim rokerima.

Organizator humanitarnog rok festivala je grad Kraljevo, a partner je i klub bajkera "Kings"

 

-------------------------------------------------------------------------------

 

 

Saopstenje o istupanju M.K.Valjevo iz MAS-a

 

 

Na Skupstini kluba, odrzanoj 25. 11. 2010. godine, jednoglasno je odluceno da MK Valjevo istupi iz MAS-a !

Obzirom na desavanja u poslednjih nekoliko meseci,koja su pokazala da MAS postoji i funkcionise samo zahvaljujuci angazmanu nekolicine ljudi/klubova,pri cemu ostali pokazuju apsolutnu nezainteresovanost,ne vidimo vise razloga da ostanemo u ovoj Asocijaciji !
Poslednja desavanja su pokazala da se,sa naseg stanovista,pojedinacni interesi i pojedinci,stavljaju iznad opstih pa i po cenu krsenja najvisih akata Asocijacije i izvornih ideja na kojima je ova Asocijacija nastala !
Uporno se i nakon Skupstine,nastavljaju aktivnosti na omalovazavanju i unizavanju MAS-a,guranjem istog u zagrljaj onih koji su pljunuli ponudjenu ruku,a sve bez jasne strategije i samo na osnovu licne intuicije i licnih zamisli. Za sve to vreme vecina klubova se ne oglasava,jer ih nista i ne interesuje osim mogucnosti da kao clanovi MAS-a imaju najjeftiniju mogucu reklamu za svoj skup !
Akcije MAS-a su podrzane od samo malog broja klubova!
Vecina dogovora i odluka se ne postuje,pa cak i one koje idu u prilog samim klubovima i koje ne zahtevaju ni utrosak vremena a ni novca.
Iako postoje uslovi za prijem novih klubova,oni su se u praksi pokazali nistavnim,pa je u MAS u poslednje vreme uslo dosta klubova,sto je po nasem misljenju,a vreme ce pokazati da li je ispravno,MAS-u samo donelo kvantitet,a nikako kvalitet.
Imalo bi se tu jos mnogo sto sta napisati,ali je u sustini bespredmetno !

MK Valjevo je ponosan na vreme koje je proveo u MAS-u,kao i na svoj doprinos funkcionisanju istog !
Ostali smo s obe noge na zemlji i nakon pohvala,ali nismo poklekli ni nakon bezrazloznih i podmuklih napada i podmetacina!

Mi nastavljamo svojim putem,a MAS-u zelimo puno uspeha u daljem radu !

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

Vožnja podrške duhovnom centru Crna reka

 

U subotu je na moto skupu na Avali održan UO MAS-a,na kome je dogovoreno sledeće:
Vožnja podrške Duhovno-rehabilitacionom centru "Crna reka" održaće se 19.09.2009.
Skup polaznika je 19.09.2009. sa parkinga na Adi Ciganliji u Beogradu u 10h,a sam polazak je u 11h.
Ići će se Ibarskom magistralom u pratnji policije!!!
Učesnici vožnje se koloni mogu pridruživati i tokom rute,ali bi bilo sjajno da svi oni kojima je Beograd na manjoj udaljenosti od 100km,dođu ispred muzeja!
Duhovni centar "Crna reka" poseduje oko 70 mesta za smeštaj,kao i veliki i uređen prostor za postavljanje kampa. U Centru ce biti organizovan doček bajkera,večera i zabavni program(rok koncert) !
UČEŠĆE U VOŽNJI MOGU UZETI SVI BAJKERI KOJI PODRŽAVAJU RAD OCA BRANISLAVA PERANOVIĆA I DUHOVNOG CENTRA "CRNA REKA",BEZ OBZIRA DA LI SU ILI NISU ČLANOVI MAS-a !!!
Povratak je u nedelju 20.09.2009.,koji neće biti organizovan,već će se učesnici vraćati prema svojim planovima i maršutama!


http://www.youtube.com/watch?v=_NGkZidJUcM

http://youtu.be/L4OW_FsSq2I

http://youtu.be/64uEW7WWKBk

------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 
«StartPrev123456789NextEnd»