Main Menu

Who is online

We have 36 guests online

Una

 

Dana 02. oktobra 2014. godine naš klubski Vedran i lepša mu polovina Ivana dobili ćerkicu Unu! Sa srećom! Živeli!!!


 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Akcija bezbednosti u saobraćaju

 

Pošto nam na ruku nije išlo sve što se dešavalo u tekućoj godini tek u subotu 13.09.2014. godine u Valjevu održana je akcija bezbednosti u saobraćaju "POGLEDAJ DVA PUTA- SAČUVAJ ŽIVOT" u organizaciji Moto Kluba Valjevo i suorganizatorima: Gradom Valjevo i Policijskom Upravom Valjevo.


U prvoj fazi akcije postavljeni su bilbordi na svim ulascima u grad, a u II fazi je predvidjena pokazna vežba saobraćajne policije, izložba motocikala, podela flajera, reklamnog materijala i tribina o bezbednosti motociklista u saobraćaju.
Akcija je počela ispred bilborda gde su svi učesnici i mediji upoznati sa idejom i povodom za akciju ovakvog tipa. Posle toga prešlo se na plato ispred centra za kulturu Valjevo gde je postavljen poligon na kome je pokazana vežba bezbednog upravljanja motociklom od strane saobraćajnih policajaca iz PU Valjevo, PU Šabac i PU Požega koji su upravljali različitim tipovima motocikala. Po završetku poligona prešlo se u hol centra za kulturu gde je održana tribina o bezbednosti motociklista na kojoj su govorili Vladimir Jevtić, stručnjak za bezbenost motociklista u saobraćaju i Predrag Todorović, ortopedski hirurg u Specijalnoj bolnici Banjica obojca članovi BMW kluba Srbije. Svo vreme trajanja poligona i tribine na platou ispred centra za kulturu Valjevo je trajala izložba motocikala i podela flajera i ostalog reklamnog materijala.
Ovim putem se zahvaljujemo Upravi grada Valjevo, PU Valjevo i saobraćajnim policajcima na motociklima iz Šapca i Požege, BMW klubu Srbija, svim Moto Klubovima grada Valjeva koji su se u velikom broju odazvali pozivu, Valjevskim auto školama, srednjim i osnovnim školama, medijima i svim namernim i slučajnim prolaznicima.

Žao nam je što smo zbog vremenskih prilika morali ispomerati satnicu pa jedan deo posetilaca nije uspeo da vidi pokazni poligon. Nadamo se da, u budućnosti, u nekim narednim akcijama vremenske prilike neće imati toliki uticaj, i da ćemo uspeti da sve ovo podignemo na još viši nivo!

Video prilog možete pogledati OVDE!

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Anketa bezbednosti u saobraćaju

 


Departman za saobraćaj Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu realizuje studiju "Istraživanje stavova učesnika u saobraćaju o rizicima u saobraćaju u Srbiji, definisanje metodologije, ključnih problema i pravaca delovanja", finansirane od Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.
U zemljama Evropske unije prepoznata je ozbiljnost problema i važnost praćenja stavova o rizicima u drumskom saobraćaju na svim nivoima organizovanja (republika, gradovi, opštine, odnosno okruzi ili policijske uprave). Republika Srbija podržava nove tendencije u ovoj oblasti i aktivno učestvuje u pomenutoj akciji.
Značaj i dubina problema zahtevaju šire društveno učešće, stoga Vas molimo da pružite podršku i aktivno učestvujete u predloženom istraživanju.

 

Online upitnik je dostupan putem sledećeg linka:
https://docs.google.com/forms/d/15ZpMv1YDgETegqGpLdoi_o1QwRYT6H6ithKe9P9zP4k/viewform?usp=send_form

Takođe, Upitnik se nalazi i na sajtu Udruženja za bezbednost saobraćaja Srbije:
http://www.yubs.rs/Anketa.htm

Kontakt osobe:

Prof dr Todor Bačkalić
MSc Boško Matović
Tel: 021-485-2481
Tel: 021-485-2494
Tel./Faks: 021-450-644
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Fakultet tehnickih nauka
Departman za saobracaj

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Moto klub Valjevo u subotu 13.09.2014. godine organizuje akciju za promociju i poboljšanje bezbednosti u saobraćaju pod nazivom


 

Akcija je podržana od strane Policijske uprave Valjevo, Gradske uprave Valjevo i Agencije za bezbednost saobraćaja republike Srbije. U prvoj fazi postavljeni su znakovi obaveštenja/upozorenja na svim ulazima u Grad, a u drugoj je predviđena pokazna vežba Saobraćajne policije na poligonu bezbednog rukovanja motociklom, podela flajera i reklamnog materijala, izložba motocikala i tribina o bezbednosti u saobraćaju.


 

Koferenciju za medije povodom akcije bezbednosti u saobraćaju možete pogledati OVDE

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 
«StartPrev123456789NextEnd»