Main Menu

Who is online

We have 31 guests online
Vesti i Akcije


Dragan Lalovic- LALE PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 15 December 2011 01:15

Dragan Lalović- LALE

 

 

10.04.1981 - 14.12.2011

 

Sa velikom tugom u srcu, objavljujemo da je naš brat i veliki čovek, tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći...

Opelo će se obaviti u petak 16. 12. 2011. godine. u 13h, u porodičnoj kući u Mionici.


ČAST JE BILO VOZITI SE S' TOBOM BRATE NAŠ! ŠIROKI TI PUTEVI NEBESKI! POČIVAJ U MIRU!!!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Last Updated on Friday, 09 March 2012 23:40
 
saopstenje o istupanju iz MAS-a PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 12 October 2011 18:59

 

Saopstenje o istupanju M.K.Valjevo iz MAS-a

 

 

Na Skupstini kluba, odrzanoj 25. 11. 2010. godine, jednoglasno je odluceno da MK Valjevo istupi iz MAS-a !

Obzirom na desavanja u poslednjih nekoliko meseci,koja su pokazala da MAS postoji i funkcionise samo zahvaljujuci angazmanu nekolicine ljudi/klubova,pri cemu ostali pokazuju apsolutnu nezainteresovanost,ne vidimo vise razloga da ostanemo u ovoj Asocijaciji !
Poslednja desavanja su pokazala da se,sa naseg stanovista,pojedinacni interesi i pojedinci,stavljaju iznad opstih pa i po cenu krsenja najvisih akata Asocijacije i izvornih ideja na kojima je ova Asocijacija nastala !
Uporno se i nakon Skupstine,nastavljaju aktivnosti na omalovazavanju i unizavanju MAS-a,guranjem istog u zagrljaj onih koji su pljunuli ponudjenu ruku,a sve bez jasne strategije i samo na osnovu licne intuicije i licnih zamisli. Za sve to vreme vecina klubova se ne oglasava,jer ih nista i ne interesuje osim mogucnosti da kao clanovi MAS-a imaju najjeftiniju mogucu reklamu za svoj skup !
Akcije MAS-a su podrzane od samo malog broja klubova!
Vecina dogovora i odluka se ne postuje,pa cak i one koje idu u prilog samim klubovima i koje ne zahtevaju ni utrosak vremena a ni novca.
Iako postoje uslovi za prijem novih klubova,oni su se u praksi pokazali nistavnim,pa je u MAS u poslednje vreme uslo dosta klubova,sto je po nasem misljenju,a vreme ce pokazati da li je ispravno,MAS-u samo donelo kvantitet,a nikako kvalitet.
Imalo bi se tu jos mnogo sto sta napisati,ali je u sustini bespredmetno !

MK Valjevo je ponosan na vreme koje je proveo u MAS-u,kao i na svoj doprinos funkcionisanju istog !
Ostali smo s obe noge na zemlji i nakon pohvala,ali nismo poklekli ni nakon bezrazloznih i podmuklih napada i podmetacina!

Mi nastavljamo svojim putem,a MAS-u zelimo puno uspeha u daljem radu !

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Last Updated on Thursday, 20 October 2011 15:06
 
"HEPICENTAR" PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 03 May 2011 22:05

"HEPICENTAR" U EPICENTRU KRALJEVA


U Kraljevu će 24. i 25. juna biti održan humanitarni dvodnevni rok festival "Hepicentar" sa koga će prihod biti namenjen sanaciji posledica zemljotresa u Kraljevu, najavio je gradonačelnik Ljubiša Simović.

Prema njegovim rečima, učešće bez honorara prihvatili su sastavi "Ju grupa", "Van Gog" i Galija" iz Srbije, "Divlje Jagode" iz Bosne i Hercegovine i "Atomsko sklonište" i Dado Topić iz Hrvatske.

"Građani Kraljeva mesecima žive pod pritiskom onoga što je pričinio zemljotres, tako da će moći malo i da se odvoje od ovih sumornih tema. Pored toga, muzikom koja je ušla u antologiju promovišemo i kvalitet na estradi", rekao je gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović na konferenciji za novinare.

Cena ulaznica biće simobolična, 300 dinara za dan ili 500 dinara za dva dana, a rok festival će biti održan najverovatnije na otvorenim sportskim terenima na obali Ibra, rekao je član organizacionog odbora Dragan Blagojević.

"Ovoj muzičkoj manifestaciji dali smo simboličan naziv 'Hepicentar'". Ovaj grad u kome je bio epicenter jednog razornog zemljotresa neka bar na nekoliko dana postane 'srećni centar' za svoje stanovnike, ali i brojne goste iz cele Srbije koje očekujemo", rekao je Blagojević.

On je dodao da se očekuju odgovori još nekoliko eminentnih rok-sastava, ali da će "Hepicentar" tokom dva dana svirke pruziti šansu i neafirmisanim rokerima.

Organizator humanitarnog rok festivala je grad Kraljevo, a partner je i klub bajkera "Kings"

 

-------------------------------------------------------------------------------

Last Updated on Wednesday, 12 October 2011 20:38
 

Protestna vožnja motociklista Srbije


Okupljanje motorista je zakazano za 17.04.2010. godine u 10.00 h na USĆU. Posle okupljanja predviđena je protesna vožnja sa početkom u 11.00 h. Predviđena maršuta bi se odvijala sledećim ulicama : kretalo bi se sa Ušća preko Brankovog mosta, kroz tunel prema Skupštini Republike Srbije, ispred skupštine Srbije je planirano dobrovoljno davanje krvi u saradnji sa Crvenim Krstom Srbije, odatle bi se kretali Takovskom ulicom do Cvijićeve, zatim ulicom Bulevar Despota Stefana do Trga Republike, Terazija, Slavije, odakle bi se spustili Nemanjinom do Železničke stanice prema mostu Gazela, auto-putem u pravcu Šida do Arene gde bi se isključili sa auto-puta i ušli u ulicu Španskih boraca i išli njom do bulevara Mihajla Pupina  pa zatim do Brankovog mosta i vratili se na Ušće. Imali bi naše obezbeđenje koje bi brojalo oko dvadesetak motociklista koji bi obezbeđivali raskrsnice.

Plan kretanja:

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

Vožnja podrške duhovnom centru Crna reka

 

U subotu je na moto skupu na Avali održan UO MAS-a,na kome je dogovoreno sledeće:
Vožnja podrške Duhovno-rehabilitacionom centru "Crna reka" održaće se 19.09.2009.
Skup polaznika je 19.09.2009. sa parkinga na Adi Ciganliji u Beogradu u 10h,a sam polazak je u 11h.
Ići će se Ibarskom magistralom u pratnji policije!!!
Učesnici vožnje se koloni mogu pridruživati i tokom rute,ali bi bilo sjajno da svi oni kojima je Beograd na manjoj udaljenosti od 100km,dođu ispred muzeja!
Duhovni centar "Crna reka" poseduje oko 70 mesta za smeštaj,kao i veliki i uređen prostor za postavljanje kampa. U Centru ce biti organizovan doček bajkera,večera i zabavni program(rok koncert) !
UČEŠĆE U VOŽNJI MOGU UZETI SVI BAJKERI KOJI PODRŽAVAJU RAD OCA BRANISLAVA PERANOVIĆA I DUHOVNOG CENTRA "CRNA REKA",BEZ OBZIRA DA LI SU ILI NISU ČLANOVI MAS-a !!!
Povratak je u nedelju 20.09.2009.,koji neće biti organizovan,već će se učesnici vraćati prema svojim planovima i maršutama!


http://www.youtube.com/watch?v=_NGkZidJUcM

http://youtu.be/L4OW_FsSq2I

http://youtu.be/64uEW7WWKBk

------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 
«StartPrev1234567NextEnd»

Page 6 of 7